Lieve Dotjes is opgericht in 2012 en komt voort uit een passie voor het vervaardigen van kleding met een geheel eigen look. Jarenlang heb ik mijn eigen kleding gemaakt en later ook voor mijn gezin. Omdat ik meer en meer mijn eigen look aan deze kleding wilde geven besloot ik tot de aanschaf van een borduurmachine. Dit leidde in mijn omgeving er al snel toe dat mensen gingen vragen of ik ook voor hen kleding of andere materialen kon versieren met een fraai borduursel. Ik merkte dat mensen in mijn omgeving enthousiast waren over hetgeen ik voor hen had ontworpen en geborduurd. Langzaam groeide bij mij het idee om nog meer mensen kennis te laten maken met mijn producten en besloot ik een webwinkel op te zetten. Een webwinkel heeft natuurlijk een naam nodig, maar welke. Kinderen zijn dotjes en lief dat zijn ze zeker, ook al zijn ze wel eens ondeugend. De naam Lieve Dotjes was geboren en daarmee werd de webwinkel een feit. 

Bij Lieve Dotjes hebben we regelmatig nieuwe producten en aanbiedingen. Houdt daarom onze website en/of facebook goed in de gaten en kijk of er iets bij zit. Zoniet dan bel of mail mij gerust dan overleggen we samen hoe we het product eventueel voor u kunnen maken.

Een groot gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan Stichting Loop en Werk, waarvan ik de voorzitter ben. Deze stichting is opgericht voor een oud-collega van mij. Wij helpen met onze stichting gehandicapten in de Filippijnen die geen medische hulp kunnen betalen. Wij hebben een orthopedisch centrum gebouwd waar 10 mensen in vaste dienst werken. De gehandicapte kinderen die zich bij onze stichting komen voor medische hulp proberen we daarnaast op kosten van de stichting naar school te laten gaan. Er melden zich steeds meer en meer mensen waardoor er nog heel veel hulp nodig is. Daarom doneer ik een heel groot gedeelte van de opbrengt van Lieve Dotjes aan de stichting om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Meer over deze stichting zie: www.loopenwerk.nl.

Heb je speciale wensen dan hoor ik het graag en kijken we of we daar samen uit kunnen komen.  

Hartelijke groet,

Renilde Heinink

© 2013 - 2022 Lieve Dotjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel