Lieve Dotjes is opgericht in 2012 en komt voort uit een passie voor het vervaardigen van kleding met een geheel eigen look. Jarenlang heb ik mijn eigen kleding gemaakt en later ook voor mijn gezin. Omdat ik meer en meer mijn eigen look aan deze kleding wilde geven besloot ik tot de aanschaf van een borduurmachine. Dit leidde in mijn omgeving er al snel toe dat mensen gingen vragen of ik ook voor hen kleding of andere materialen kon versieren met een fraai borduursel. Ik merkte dat mensen in mijn omgeving enthousiast waren over hetgeen ik voor hen had ontworpen en geborduurd. Langzaam groeide bij mij het idee om nog meer mensen kennis te laten maken met mijn producten en besloot ik een webwinkel  op te zetten met voornamelijk babyproducten . Een webwinkel heeft natuurlijk een naam nodig, maar welke. Kinderen zijn dotjes en lief dat zijn ze zeker, ook al zijn ze wel eens ondeugend. De naam Lieve Dotjes was geboren en daarmee werd de webwinkel een feit. 

Bij Lieve Dotjes hebben we regelmatig nieuwe producten en aanbiedingen. Houdt daarom onze website, Facebook en Instagram goed in de gaten en kijk of er iets bij zit. Zoniet dan bel of mail mij gerust en overleggen we samen hoe we het product eventueel voor jou kunnen maken.

Naast mijn webshop werk ik partime als secretaresse en zet ik me als voorzitter met hart en ziel in voor stichting Loop en Werk. De stichting zorgt voor gratis medische hulp en scholing voor gehandicapte kinderen in de Filipijnen. Een heel groot deel van de opbrengst schenk ik aan de stichting ( voor meer info klik hier). Met het kopen van een product in mijn webshop steun jij dus tevens een kind op weg naar een betere toekomst. Hoe mooi is dat!

Heb je speciale wensen dan hoor ik het graag en kijken we of we daar samen uit kunnen komen.  

Lieve groet,

Renilde Heinink

 

© 2013 - 2024 Lieve Dotjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel