Verzending

Levertijd: binnen 7 werkdagen na ontvangst betaling wordt het artikel afgeleverd voor verzending. Dit betekent dat u binnen 9 werkdagen het artikel ontvangt. Een uitzondering hierop zijn de artikelen waar speciaal bij vermeld staat dat het langer zal duren omdat er meer tijd nodig is om deze artikelen te maken. 

De prijs van het artikel is exclusief verzendkosten. De totaalprijs van uw bestelling is de prijs inclusief verzendkosten. U krijgt van ons per mail bericht zodra uw bestelling is verzonden. Bestellingen verzonden als pakketpost kunt u volgen via Track & Trace of Kiala.be

Tip: heb je geen mogelijkheid om zelf een cadeau te overhandigen. Wij kunnen de bestelde cadeautjes ook rechtstreeks naar degene verzenden waarvoor u het cadeau gekocht hebt. Geef bij de bestelling een persoonlijke boodschap op en wij maken er een mooi cadeau van met een handgeschreven kaart. Als u hier gebruik van wilt maken kunt u een vinkje plaatsen in het hokje: Ik wens een afwijkend afleveradres op te geven. Daarna kunt het afleveradres invullen.

 

 

© 2013 - 2021 Lieve Dotjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel