Babygym

Let's play and have some fun! Een baby kan zich uren vermaken met onze mooie babygym. Aan de babygym kun je bijpassende speeltjes hangen. De kleurtjes en bewegingen vindt een baby fascinerend om te zien. Onder de houten babygym kun je een kleedje leggen zodat jouw baby comfortabel ligt. Ga jij voor de monstertjes, de safari dieren, de zeedieren of de lama's aan de babygym?

De speeltjes kun je met een drukknoopje aan de babygym hangen. Het zijn mooie contrasterende kleuren, wat het interessant maakt voor jouw baby. De toys kunnen op handwas worden gewassen op een temperatuur van maximaal 30 graden.

Een baby kan zich uren vermaken met deze mooie babygym. Aan de babygym kun je de bijpassende speeltjes hangen. De kleurtjes en bewegingen vindt een baby fascinerend om te zien. Onder de houten babygym kun je een kleedje leggen zodat jouw baby comfortabel ligt. Ga jij voor de monstertjes, de safari dieren, de zeedieren of de lama's aan de babygym?

De houten babygym is gemaakt van 100% ply wood en heeft een afmeting van 60x74x49 cm. De houten babygym van Jollein wordt exlusief speeltjes geleverd, deze bijpassende speeltjes zijn los verkrijgbaar. De houten babygym is geschikt voor baby's vanaf twee maanden. Makkelijk in elkaar te zetten.

Het hout kan afgenomen worden met een vochtige doek. De babygym kan niet in de wasmachine of droger.

 

© 2013 - 2021 Lieve Dotjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel