Lettertypes en Kleuren

Lettertypes, kleuren en borduurvlies

De lettertypes en kleuren waaruit u kunt kiezen staan hieronder weergegeven.

Bij artikelen waarbij je een naam kunt opgeven kun je het lettertype kiezen en de kleur van de letters. Let vooral op het contrast, zodat de kleur van de letters goed past bij de kleur van het artikel. Bij badjassen komt een zeer dunne letter wat minder duidelijk over dan een normale of dikkere letter, het lettertupe Curlz MT en Edwardian Script zijn daarom voor badjassen minder geschikt.

Elk beeldscherm is anders evenals de beeldscherminstellingen. Het kan daardoor voorkomen dat de kleur van een artikel iets afwijkt van de kleur op uw beeldscherm.

Lettertypes en kleuren borduren:

Borduurvlies en wateroplosbaar folie
Een borduursel wordt door ons aan de achterkant verstevigd met een speciaal borduurvlies. Bij sommige stoffen zoals badstof wordt voor het borduren aan de bovenkant een wateroplosbaar folie gebruikt. Dit voorkomt dat de steken wegvallen in de stof. Deze folie wordt na het borduren zoveel mogelijk weggehaald. Eventuele resten lossen op na het wassen.

Een borduursel geeft een luxe uitstraling. Het borduurgaren dat wij gebruiken is van 100% polyester. Dit garen is kleurvast en kan tot 90˚C gewassen worden of chemisch gereinigd.

© 2013 - 2021 Lieve Dotjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel