Over mij

Lieve Dotjes is opgericht in 2012 en komt voort uit een passie voor het vervaardigen van kleding met een geheel eigen look. Jarenlang heb ik mijn eigen kleding gemaakt en later ook voor mijn gezin. Omdat ik meer en meer mijn eigen look aan deze kleding wilde geven besloot ik tot de aanschaf van een borduurmachine. Dit leidde in mijn omgeving er al snel toe dat mensen gingen vragen of ik ook voor hen kleding of andere materialen kon versieren met een fraai borduursel. Ik merkte dat mensen in mijn omgeving enthousiast waren over hetgeen ik voor hen had ontworpen en geborduurd. Langzaam groeide bij mij het idee om nog meer mensen kennis te laten maken met mijn producten en besloot ik een webwinkel op te zetten. Een webwinkel heeft natuurlijk een naam nodig, maar welke. Met man en macht (lees hele gezin en familieleden) werd er nagedacht. Maar niets sloeg aan totdat iemand met de naam Lieve Dotjes op de proppen kwam. Kinderen zijn dotjes en lief dat zijn ze zeker, ook al zijn ze wel eens ondeugend. De naam Lieve Dotjes was geboren en daarmee werd de webwinkel een feit. 

Bij Lieve Dotjes hebben we regelmatig nieuwe producten en aanbiedingen. Houdt daarom onze website en/of facebook goed in de gaten en kijk of er iets bij zit. Zoniet dan bel of mail mij gerust dan overleggen we samen hoe we het product eventueel voor u kunnen maken.

Een groot gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan Stichting Loop en Werk. Meer over deze stichting zie: www.loopenwerk.nl.

Heb je speciale wensen voor een borduurwerk dan hoor ik het graag. 

Hartelijke groet,

Renilde Heinink

.

 

© 2013 - 2021 Lieve Dotjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel