Bedrijfskleding/logo's

Al zult u het misschien niet verwachten als u de naam Lieve Dotjes hoort, maar wij zijn een specialist in het personaliseren van uw bedrijfskleding.  Wij kunnen uw logo tot in detail borduren. Menig bedrijf hebben wij al van bedrijfskleding met eigen logo voorzien. Ook kunt u bij ons terecht voor het laten borduren van paardendekjes en paardendekens.

Een borduursel geeft een luxe uitstraling. Het borduurgaren dat wij gebruiken is een 100% polyester. Dit garen is kleurvast en kan tot 95˚C gewassen worden of chemisch gereinigd. Een geborduurd logo of geborduurde tekst is duurzaam. Lieve Dotjes heeft een uitgebreide keus aan kleuren garen zodat we uw bedrijfskleuren zo goed mogelijk kunnen benaderen.

Borduurvlies Borduurvlies en wateroplosbaar folie
Een borduursel wordt door ons aan de achterkant verstevigd met een speciaal borduurvlies. Bij sommige stoffen zoals badstof wordt voor het borduren aan de bovenkant een wateroplosbaar folie gebruikt. Dit voorkomt dat de steken wegvallen in de stof. Deze folie wordt na het borduren zoveel mogelijk weggehaald. Eventuele resten lossen op na het wassen.

Ontwerpen logo en teksten
Het startbedrag voor het laten maken van een ontwerp van uw eigen logo begint bij 35,00 (ex BTW). Voor teksten wordt niet altijd ontwerpkosten gerekend, daar wij de meeste lettertypes standaard hebben.

Zelf kleding aanleveren om te borduren
Wij borduren ook op kleding die u zelf aanlevert (alleen nieuw ivm hygiëne). Let u daar bij op dat niet elk materiaal geschikt is om te borduren. Borduren op door u zelf aangeleverde kleding is dan ook voor eigen risico.

Wilt u meer informatie hierover neemt u dan gerust per telefoon of mail contact met ons op.

   

 

Borduren paardendekje t/m 12 letters € 7,50 incl. BTW, meer letters tegen meerprijs. Borduren paardendeken met tekst (max. 30 cm breed) € 12,00 incl. BTW. I.v.m. hygiëne borduren  wij niet op dekjes en dekens die al zijn gebruikt.

  
  
© 2013 - 2021 Lieve Dotjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel